uw toekomst verdient een expert

Hogere rendementsvooruitzichten

Het Life cycle investment model heeft als doel de potentiƫle opbrengst te maximaliseren en meer stabiliteit in te bouwen. Dit door een juiste verdeling van uw reserves over de fondsen Optimal Benefit Growth en Optimal Benefit Stability.
Het fonds met de beste rendementsvooruitzichten heeft het overwicht als er genoeg jaren overblijven tot aan de pensioenleeftijd. Wanneer de beleggingshorizon vermindert, verschuift het model automatisch geleidelijk naar een verdeling die de nadruk legt op stabiliteit, zonder dat u hiervoor iets moet doen.  
Het rendement van uw IPT is exclusief opgebouwd uit de evolutie van de netto inventariswaarde van ieder fonds en de weging van uw reserves hierin over de looptijd. Deze pensioenformule is bedoeld om over lange termijn een hoger rendement te bekomen dan klassieke producten met gegarandeerde intrestvoet. Let wel, Amonis Optimal Benefit biedt geen rendementsgarantie.

Advies op maat

Wilt u een update van uw financiĆ«le situatie? Contacteer onze pensioenadviseurs op het nummer hiernaast of via mail voor vrijblijvend advies.

Vrijblijvende afspraak