Amonis overhandigt de 'Prix du Généraliste'

20 september 2022
Elk jaar wil de Prix du Généraliste (Prijs van de Huisarts) het eindwerk (TFE) van jonge, door hun universiteit geselecteerde afgestudeerden onder de aandacht brengen - én belonen. Amonis is opgetogen over haar associatie met deze prijs die tot doel heeft jonge artsen aan het begin van hun carrière te steunen.

De prijsuitreiking vond plaats op 10 september, tijdens de 'dag van de jonge huisarts" georganiseerd door de Journal du Médecin, de Société Scientifique de Médecine Générale (SSMG) en de Société Scientifique des Jeunes Médecins (SSM-J), in samenwerking met de universiteiten UCLouvain, ULB en ULiège.

Als partner van het evenement reikte Amonis een opleidingscheque van 750 euro uit aan de winnaar van de lezersprijs, Dr. Mavrick Dufrasne, afgestudeerd in 2021 (Master in Huisartsgeneeskunde, ULB), als erkenning voor zijn eindwerk over 'Prise en charge des troubles sexuels chez la femme ménopausée en planning familial' ('Behandeling van seksuele stoornissen in de menopauze bij gezinsplanning').

Het hele Amonis-team feliciteert de jonge arts!

Van links naar rechts: Vincent Claes, hoofdredacteur van de Artsenkrant, Veekash Fakun, Chief Sales Officer van Amonis, Dr. Mavrick Dufrasne, laureaat, Dr. Florence Hut, lid van de Raad van Bestuur van Amonis en Ayse Calinalti, adviseur Amonis (Brussel).

Vragen bij dit artikel? Advies nodig?

Onze experts helpen u graag verder.

Contacteer ons