uw toekomst verdient een expert

Tandartsen – Uw sociale voordelen RIZIV

woensdag 31 juli 2019 - in de categorie Sociale voordelen RIZIV

Er is een nationaal akkoord bereikt tussen tandartsen en ziekenfondsen voor het jaar 2019. Het is namelijk een verlenging van het akkoord 2017-2018. Dit betekent voor u dat u uw sociale voordelen RIZIV 2019 kan aanvragen.
De deadline om uw aanvraag in te dienen is 31 oktober 2019.

Bedrag sociale voordelen RIZIV : € 2.348,55 (Voltijds of deeltijds geconventioneerd)

Opgepast! Voor de arrondissementen Antwerpen, Mechelen, Turnhout, Roeselare en Sint-Niklaas werd er geen akkoord bereikt. 

Bent u geconventioneerd?
We sturen u een van de komende dagen uw vooraf ingevuld aanvraagformulier sociale voordelen RIZIV 2019 op. Het enige dat u dan nog moet doen is het nakijken, tekenen en terugsturen met bijgevoegd enveloppe. Wij kijken uw aanvraag dan na en sturen het op naar het RIZIV.

Bent u niet geconventioneerd?
U profiteert niet van de sociale voordelen RIZIV om uw aanvullend pensioen op te bouwen. Denk er zeker aan om een persoonlijke storting op uw VAPZ rekening te maken. Uw VAPZ rekening is dezelfde rekening als diegene waarop het RIZIV uw sociale voordelen stort. Uw persoonlijke stortingen genieten van hetzelfde rendement: 1,60% basisinterest in 2019 eventueel verhoogd meet een winstdeelname (2,75% globaal nettorendement toegekend voor het jaar 2018*)

*Rendementen uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst.

Stuur door naar een collega:

Mail een vriend

 

Vragen bij dit artikel? Advies nodig?

Contacteer Amonis. Onze experts helpen u graag verder.