uw toekomst verdient een expert

Pas afgestudeerden: Amonis stelt u in orde met enkele kliks

dinsdag 30 juni 2020 - in de categorie Starters

Hebt u onlangs uw diploma van arts, tandarts, apotheker, kinesitherapeut of verpleegkundige behaald? Gefeliciteerd, u kan aan uw beroepsleven beginnen!

U staat aan het begin van uw loopbaan. Nu u uw diploma op zak heeft, moet u enkele administratieve stappen doorlopen.

Een duwtje in de rug om u op weg te helpen

  • Begint u als zelfstandige of als werknemer?
  • Moet u zich inschrijven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen?
  • Hebt u een dekking Burgerlijke Beroepsaansprakelijkheid nodig?
  • Wat met uw autoverzekering? Hebt u een hospitalisatieverzekering nodig? En een familiale verzekering?
  • Moet u zich inschrijven bij een ziekenfonds? Onmiddellijk? Zelfs als u nog een tijdje bij uw ouders blijft wonen?

Het is normaal dat u zich bij  al deze vragen wat verloren voelt. Geen paniek! Amonis helpt u om uw prioriteiten te bepalen, om te bepalen wat verplicht is en wat niet, wat kan wachten en wat niet, naargelang uw persoonlijke situatie. We hebben een checklist voor u opgesteld, en we helpen u om orde op zaken te stellen. We geven zelfs een extra duwtje in de rug, want we hebben voor u voordelige tarieven voor uw verzekeringen onderhandeld!

En we staan niet alleen voor u klaar bij het begin van uw loopbaan. We begeleiden u persoonlijk bij elke nieuwe stap in uw carrière of uw leven: u verandert van statuut, u bent in blijde verwachting, u stapt over naar een vennootschap, u koopt een huis, ...

Denk aan uw sociale voordelen RIZIV!

Vanaf het begin van uw carrière hebt u recht op sociale voordelen RIZIV. Dit is een bedrag dat het RIZIV jaarlijks toekent aan geconventioneerde zorgverleners om hen te helpen om een aanvullend pensioen op te bouwen. Mis dit niet, vooral omdat u er bijna niets aan hoeft te doen om ervan te profiteren! Het volstaat om voor het einde van het jaar een pensioenovereenkomst te ondertekenen, en vervolgens gebeurt alles online in uw beveiligde omgeving MyRiziv.be. We begeleiden en informeren u bij elke stap.

Een pensioenfonds beheerd voor en door onze leden

Amonis is het grootste pensioenfonds voor medische beroepen. We werden in de loop van de voorbije tien jaar zes keer verkozen tot 'beste Belgische pensioenfonds', een prijs die ons algemeen beheer onderstreept. Last but not least: we werden opgericht door en voor zorgverleners. Het zijn onze leden die stemmen in de Algemene Vergadering en die de raad van bestuur kiezen, die de belangrijkste beslissingen neemt. We moeten geen aandeelhouders vergoeden, aangezien onze leden alles controleren. Dankzij deze unieke organisatie wordt de winst die door onze beleggingen wordt gerealiseerd, aan u teruggegeven in de vorm van rendement. Zo hebben we bijvoorbeeld onze leden in 2019 een basisrendement van 1,2% en een winstdeelname toegekend, goed voor een totaal rendement van 2,15%*. Wie doet beter?


Concentreer u op uw beroep, wij doen de rest

U staat aan het begin van uw beroepsleven. Laat u niet meer dan nodig afleiden door administratie en formaliteiten. Concentreer u op uw beroep en laat u begeleiden door onze deskundigen.

Vraag vandaag nog een persoonlijke adviesafspraak aan. We zullen u helpen om alles in orde te brengen zodat u met een gerust gevoel aan uw carrière kan beginnen.

* Rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. 

   
          Maak een afspraak  
 
      Bezoek onze starter website

 

Stuur door naar een collega:

Mail een vriend

 

Vragen bij dit artikel? Advies nodig?

Contacteer Amonis. Onze experts helpen u graag verder.