uw toekomst verdient een expert

Leef voor 100%, nu en later
 

Met het sociaal VAP bouwt u aan een pensioenkapitaal op maat aan de beste fiscale voorwaarden en beschermt u uw financiële zekerheid tijdens uw loopbaan. Het sociaal vrij aanvullend pensioen is toegankelijk voor zelfstandigen in hoofd- en bijberoep, geconventioneerde loontrekkenden en ambtenaren*, en ook meewerkende echtgenoten. U stort gewoon uw VAP-bijdragen op een individuele pensioenrekening bij Amonis en u kunt genieten van een fiscaal interessant svapz. Vanaf uw wettelijke pensioen kan u het sociaal aanvullend pensioen van Amonis opnemen onder de vorm van rente, kapitaal of een combinatie van kapitaal en/of rente. En daarna, genieten! 

Voordelen

Maximaal aftrekbaar
Het Sociaal VAP is het meest voordelige fiscale instrument op de markt: tot 3.747,19 euro is aftrekbaar als sociale bijdrage (bedrag 2019 bij beroepsinkomen vanaf 39.863,74 euro). U recupereert tot 62% van uw investering**! Meer

Een solide rendement
Het Sociaal VAP van Amonis biedt een stevig rendement. In 2019 is het minimum gewaarborgd basisrendement 1,60%. Het jaarlijks gemiddeld nettorendement over de voorbije 15 jaar bedraagt 3,78%***. Hierbovenop kan jaarlijks nog een winstdeelname komen. Tot slot betaalt u geen beheerskosten en beperkte instapkosten. Meer

Extra waarborgen
U en uw familie worden beschermd door 4 solidariteitsprestaties:

Naar de infofiche

* Om te kunnen storten voor hun sociaal VAP, moeten zorgverleners met het statuut van loontrekkende of ambtenaar geconventioneerd zijn. Ze moeten m.a.w. de conventie niet geweigerd hebben, of ze nu recht hebben op sociale voordelen RIZIV of niet. De wet definieert nergens echter duidelijk en eenduidig de notie van "zorgverleners".
** De fiscale behandeling hangt af van uw individuele siuatie en kan in de toekomst wijzigen.
*** Rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Advies op maat

Wilt u een update van uw financiële situatie? Contacteer onze pensioenadviseurs op het nummer hiernaast of via mail voor vrijblijvend advies.

Vrijblijvende afspraak